DE SISTE TO MÅNEDENE

Lokal tid: 5:02 PM

Hællæ bloggen! Innså at jeg ikke har lagt ut noe siden begynnelsen av desember og det har altså gått to måneder siden siste innlegg. Derfor tenkte jeg å legge ut en liten oppdatering av de to siste månedene. Har tenkt å lage et par vlogs, så hvis dere er interesserte i det, kommenter under.
DESEMBER 
I desember skjedde det ikke så mye. Jeg var veldig mye med venner hele måneden. Vi var ute og spiste, og bare hang sammen. Skolen varte til lille, lille julaften, noe jeg syntes var veldig kipt. På lille julaften farget jeg håret mitt burgunder-rødt, noe som jeg hadde hatt lyst til å gjøre veldig lenge. På julaften jobbet jeg og hele vertsfamilien som frivillig i kirken deres, og det gikk veldig bra og var kjempe koselig. Morgningen etter åpnet vi gaver, og jeg fikk utrolig mye fint både fra familien i Norge og her i USA. Så dro vi opp til vertsmors mor og spiste middag med hennes side av familien. På nyttårsaften hadde vertsfamilien sin årlige nyttårsfest hvor alle fikk lov til å invitere vennene sine. Først dro vi ut på Kino og så Daddy's home, så spiste vi middag ute, og kjørte hjem og spilte Cards Against Humanity og spiste snacks. Så ventet vi bare på at klokken skulle slå 12 og at det nye året skulle begynne.

JANUAR
Første nyttårsdag lagde jeg norske vafler til famillien, og de slo veldig godt an. Vi satt bare inne hele dagen og spiste mye god mat og slappet av. Gjorde ikke så mye spesielt utenom å henge med venner før 11. januar, hvor jeg og ei venninne dro å kjøpte kjole til prom. Et par dager senere var det vinter homecoming hvor temaet var neon. Så jeg dro med en gruppe jenter og vi hadde det veldig artig og danset hele kvelden. Dagen etter dro jeg til Colombus, som er hovedstaden i Ohio, og møtte en av mine bestevenner fra Norge. Vi var på Fort Rapids, som er et badested men vertsfamilien hennes, og kan godt si at det var en av de beste dagene så langt i 2016. Vi dro på bowling og spiste på Steak 'n Shake, og så dro vi tilbake til badestedet og sov over der. Dagen etter møtte vi vertsfamilien min og sa ha det til hverandre. Så de siste dagene i måneden hang jeg my med venner, dro på basketball kamper, og Celina hadde kamp mot rivalene sine og vant med nesten dobbelt så mye.

snækkas

3 kommentarer

Oda Amalie

08.02.2016 kl.23:25

Ja! Lag video! <3

Malin-Helen

09.02.2016 kl.09:21

Ialle dager. Du skulle vært hjemme, skjedd så mye mer her lissom😂 Eller ikke😁Håper du koser deg å håper du vil være med på en liten tur når du kommer hjem 😘 ❤️Miss u BBSE❤️Klemz Big sistaaaa😘

Pauline

09.02.2016 kl.12:06

JAAA til vlogs:-*

Skriv en ny kommentar

Sofie Ottesen

Sofie Ottesen

18, Nittedal

Hei. Jeg heter Sofie, er 17 år og kommer fra Nittedal kommune. Skoleåret 15/16 er jeg på utveksling i Ohio i USA. Jeg har Explorius som organisasjon her i Norge, og CCI Greenheart i USA.

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits