en måned i statene

Lokal tid: 5:43 PM

I dag har jeg oppholdt meg her i statene i en måned. 31 dager og noen timer. Jeg har gått på amerikansk high school i syv dager, farget håret blondt, sett min første amerikanske fotballkamp, vært på mange tennis treninger, sett min aller første musikal og møtt mange nye mennesker. 

De første ukene
Den første tiden her i Celina før skolen startet var super. Dagen etter at jeg hadde kommet frem dro vi ut og jeg ble kjent med Kaylee, som er vertssøsters beste venninne. Vi har spist veldig mye ute, og ekstremt mye is! Den andre dagen lagde vi et bål i hagen til Kaylee og spiste s'mores. 

Første tennis trening var vanskelig. Jeg fikk såvidt ballen over nettet og sliter fortsatt litt med å treffe ballen når folk server til meg. Jeg spiller på JV, som står for Junior Varsity, mens vertssøsteren min spiller på Varsity. 

Første skoledag
Jeg har hatt min syvende dag her på Celina High School og har allerede hatt en del tester. De er ekstremt strenge på skolen her, og hvis du blir fratatt mobilen to ganger får du gjensitting. Det er heller ikke lov til å ringe noen i minuttene mellom hver time, og når vi har lunsj får vi ikke lov til å forlate skolens område eller kafeteriaen.

Skoleåret er delt opp i semester, og vi har samme fag hver eneste dag. Den eneste forskjellen mellom dagene er at vi har hvit, grønn og svart dag. På hvit dag bytter timene med 40 og 60 minutter, grønn dag er det omvendt(timene som var 40 dagen før er 60), og på svart dag er alle timene 44 minutter og vi har 25 minutter med leksehjelp på starten av dagen. Må ankomme skolen 7:10 hver dag, timene starter 7:25 og så slutter skoledagen 14:20.

Første time: Biologi
Andre time: Verdens studier
Tredje time: Amerikansk historie
Fjerde time: Engelsk 
LUNSJ A
Femte time: Praktisk algebra 2
Sjette time: Psykologi
Syvende time: Fransk 2

snakkas i næste inlæg. bye

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sofie Ottesen

Sofie Ottesen

17, Nittedal

Hei. Jeg heter Sofie, er 17 år og kommer fra Nittedal kommune. Skoleåret 15/16 er jeg på utveksling i Ohio i USA. Jeg har Explorius som organisasjon her i Norge, og CCI Greenheart i USA.

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits