soft landing camp 2k15

Heihei folkens. I dag har jeg vært her i Celina i åtte dager, og tolv her i statene. Før jeg ankom vertsfamilien min i Ohio var jeg på soft landing camp i New York. Jeg dro fra Gardermoen til Newark den 1. august. 

NEW YORK - dag 1
Første dagen var det avreise fra Gardermoen. Tok farvel med familien og gikk bort med bagasjen min sammen med >Hannah<, som jeg allerede kjente. Flyturen tok åtte timer, og jeg så på tre filmer og en episode av Modern Family. Vi ankom hotellet halv fire i lokaltid og fikk utdelt hotellrom og romkamerater. Hannah, Merete, Per Olav og jeg kjøpte tre pizza'er sammen, men det ble litt for mye så vi spiste ikke opp alt.

NEW YORK - dag 2
Andre dagen dro vi inn til New York City og spiste lunsj på Grand Central terminal. Vi fikk en tour på Upper Manhattan, gikk gjennom central park, så masse og fikk tre timer fritid. De timene brukte vi på å gå rundt på Times Square og spise mat på Planet Hollywood.

NEW YORK - dag 3
Tredje dagen dro vi også inn til New York City og spiste lunsj på Grand Central terminal. Vi dro ut til Brooklyn Bridge og så New York Skyline. Denne dagen fikk vi en tour i Lower Manhattan. Her fikk vi sett SoHo, World Trade Center og tre timer fritid. Disse tre timene brukte vi på å spise på Subway, gå rundt, kjøpe litt småting på CVS og gå innom noen få butikker. 

NEW YORK - dag 4
Fjerde dagen dro vi inn til New York City for å kjøpe mat og ha piknik i Central Park. Hannah, Merete og meg kjøpte mac and cheese og noen coockies og dro også innom starbucks og kjøpte noe å drikke. Vi var i Central Park i en og en halv time før vi dro videre. Da satt vi oss på bussen og dro til Jersey Garden Mall, men det hadde skjedd en ulykke så vi brukte to og en halv time på å komme oss dit. Jeg hadde ikke kjøpt noe spesielt de andre dagene fordi jeg ventet til vi kom hit. Så jeg kjøpte litt på Victorias Secret, en hettegenser på Abercrombie, en antibac ting på Bath and Body Works og to topper på Forever 21. 

NEW YORK - dag 5
Dette var den siste dagen og den bruktes kun til å komme seg til vertsfamilien sin. Jeg dro fra hotellet klokken åtte, og det første flyet mitt til North Carolina gikk halv elleve, flyturen varte i litt under to timer og jeg satt med en som heter Per Einar, som skulle til Missouri. Det neste flyet til Dayton måtte jeg ta alene, og flyturen tok to timer. Når jeg gikk av flyet sto vertsmor, vertsfar og vertssøster og ventet på meg med to store plakater. Det var en super koselig ankomst, og så kjørte vi opp til Celina. 

Thænks for at du leste innlæget. bye

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sofie Ottesen

Sofie Ottesen

17, Nittedal

Hei. Jeg heter Sofie, er 17 år og kommer fra Nittedal kommune. Skoleåret 15/16 er jeg på utveksling i Ohio i USA. Jeg har Explorius som organisasjon her i Norge, og CCI Greenheart i USA.

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits